Offline

Sales By Ketan heeft een vaste werkwijze die al veel bedrijven geholpen heeft hun product aan de man te brengen:

Kijken komt eerst. We doen een marktonderzoek in samenwerking met een specialistisch bureau.
Evaluatie. Na onderzoek evalueren we de bevindingen.
Terugkoppeling. Met u als klant koppelen we het onderzoek terug, inclusief de gevonden plus en minpunten rond uw product, en geven we u onderbouwd advies. Dit is een bedrijfsscan waarvan u een rapport ontvangt.
Aanpak formuleren. Wat wilt u? Verder met ons? Wij zijn er klaar voor! We bespreken het kostenplaatje van de investering, en misschien is het wel uw beste idee ooit om met SBK schouder aan schouder helemaal voor uw product te gaan.
Naast plannen ook werken. Plannen zijn goed, ze maken is niet zo moeilijk, maar wij zijn ook sterk in het uitvoeren ervan. SBK is gericht op resultaat en succes, en helpt u graag.

Branding

Wat is je verhaal? Welke missie heeft jouw product? Welk probleem los je op? Zonder duidelijke, pakkende antwoorden op deze vragen verdwijnt jouw mooie idee in de massa. Wij helpen je om concreet te formuleren en je concept helder te krijgen.

In het onderdeel branding brengen wij het concept van jouw bedrijf of product van A tot Z in kaart. We werken met je uit wat jouw ‘unique selling point’ is, en hoe we je bedrijf in de markt gaan zetten.

#verhaal

Met onze hulp onderscheidt u
zich van de concurrentie.

  • Scherpe prijzen
  • Direct resultaten

Marketing

Marketing is 1 op allen, jouw product tegenover ‘de markt’. De markt is een ontzettend grote wereld die continu in beweging is, en zonder specialistische kennis krijg je nog nauwelijks voet aan de grond. Wij hebben de expertise in huis waarmee je wèl resultaat neerzet en succes gaat boeken.

Samen kijken we hoe jij je doelgroep of grote publiek bereikt. Welke kanalen zetten we open? Hoe ontwikkelt de vraag zich? Beweeg je goed mee met de trends? Dit blijven we continu testen, ontwikkelen en aanpassen. Bij dit onderdeel geven we inhoud aan de strategie.

#bereik

Met onze hulp weet iedereen
uw bedrijf te vinden.

0 %
Klanttevredenheid

Sales

Sales is 1 op 1, het is persoonlijk. Het gaat bij sales om contact met je klanten. Wie alleen digitaal bezig is bouwt niet kwalitatief. Want als de stekker van online eruit gaat, ben je meteen al je klanten kwijt. Daarom geloven wij sterk in de samenwerking tussen on- en offline en zijn we daarin gespecialiseerd.

Sales is ‘persoonlijk worden’, het is echt een vak apart. Je wilt daar niet de boot missen. Laat ons je uit de brand helpen wat sales betreft. SBK is goed in krachtige gesprekken om te zorgen dat het product landt bij jouw klant. Sales is namelijk luisteren wat de klant wil, de oren en ogen van de markt zijn. Wij gaan met jouw product op pad en het verhaal vertellen. Dat verhaal is namelijk uniek voor jouw product, en vormt het antwoord waar de klant op zit te wachten.

#connectie

Met onze hulp kunt u elke klant aan!

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 20 2444670. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.