Online

Social Media

Tijd hebben we allemaal te weinig, en zeker als je met ondernemen bezig bent heb je je handen overvol. Maar als je je niet duidelijk laat zien op social media gaat je product nooit die stijgende lijn krijgen, en word je links en rechts ingehaald door concurrenten. Laat ons jouw assistent op afstand zijn voor Social Media.

Goede resultaten vragen bovenal consistentie in je online aanwezigheid. Daarvoor is een professionele strategie nodig, en daar zijn wij in gespecialiseerd. Succes op Social Media betekent je richten op de lange duur, waarbij je succes niet afhangt van 1 post maar gebouwd is op je continue stroom aan content.

Met een halfjaarcontract doen wij voor jou precies datgene waar je zelf niet aan toekomt, met een hoge grafische kwaliteit. Plus dat wij de professionaliteit bieden waarmee je succes boekt.

Wij zetten jouw daarmee bedrijf consistent in de markt op social media voor meer bereik en bezoekers.  

0 %
Klanttevredenheid

Websites

Wat voor social media geldt, geldt ook voor websites. Leidt jouw website nu aanwijsbaar tot leads? Hoe zonde is het als je klanten blijkbaar jouw verhaal missen, door een slechte website. Jouw product biedt een oplossing aan je klanten en wij zorgen dat dat gehoord wordt via je website. Samen zetten we je duurzame product online in een mooie etalage.

SBK helpt je aan een medium website vanaf 999,- euro (Ex. BTW). Afhankelijk van de onderlinge samenwerking, kan je website al binnen 10 dagen opgeleverd worden. We nemen je wensen door, je kiest een template, en je website wordt precies op maat gesneden voor jouw bedrijf.  

Een volledige website vanaf

€ 1199,-

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 20 2444670. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.