Over ons

Wij bij Sales by Ketan zien een ontwikkeling in de saleswereld, waar wij ons graag tegen verzetten. Het verkopen van producten wordt een vak waarin de doelen op de korte termijn steeds meer centraal staan. Er moet zo snel mogelijk zo veel mogelijk gescoord worden. Hierdoor wordt de structurele ontwikkeling uit het oog verloren. De korte termijn wordt boven de lange termijn geplaatst.

Wij brengen daar graag verandering in. Wij denken dat het verkopen van een product of dienst op een andere manier gedaan kan worden. Een manier waarop zowel de verkoper als de koper met een tevreden gevoel achterblijft en waarmee structurele groei kan plaatsvinden. Wij doen dat via het investeren in de lange termijn. Wij investeren in de ontwikkeling van een uitgekiend verkoopplan. We denken na over hoe we het product in de markt willen zetten. En tenslotte investeren wij veel tijd en moeite in klantrelaties. Wij zijn van mening dat een goede relatie met de klant ten grondslag staat van elk structureel succes en dat u niet bang moet zijn daar uw agenda voor vrij te maken.

 Wij doen dit graag, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het feit of uw product of dienst wel afgenomen wordt. Wij nemen u deze zorgen uit handen, zodat u zich kan focussen op waar uw passie ligt. Het vervaardigen van uw product, het uitvoeren van uw dienst. Dan doen wij op onze beurt waar onze passie ligt. Het verkopen van uw passie!

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 20 2444670. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.