Social Media

Social media is overal. Tegenwoordig is bijna iedereen er dagelijks mee bezig. Mensen zien dagelijks honderden berichten langskomen op hun tijdlijn. Waarom zou jouw bedrijf niet één van die honderden berichten plaatsen? 

Ieder bedrijf kan én moet profiteren van social media. Het is zonde dat sommige bedrijven social media nog niet volledig benutten. Social media biedt een buitengewone kans op de groei in de verkoop van jouw product. Die kans wil je toch zeker niet laten liggen? Daarom is het belangrijk dat óók jouw bedrijf online aanwezig is op social media. Jouw bedrijf krijgt de kans om optimaal gebruik te maken van onze kennis over deze online wereld. 

Jouw bedrijf moet bekendheid verkrijgen binnen jouw doelgroep. Alleen op deze manier is het mogelijk meer producten te verkopen. Door onze ervaring op het gebied van social media, kunnen wij voor persoonlijk contact zorgen met potentiële klanten. Klanten die je anders nooit was tegengekomen. Dat is de kracht van social media.

Een social-mediapakket heeft u al vanaf

999 ,-
  • Direct resultaten

Wij weten hoe wij jouw bedrijf succesvol op social media kunnen weergeven. Consistentie is daarbij één van de belangrijkste dingen. Die ene post is leuk, maar wij kijken naar het geheel, het grotere plaatje. Succes op de lange termijn staat centraal.

Bij Sales By Ketan staan wij voor een persoonlijke en professionele aanpak. Samen bespreken wij wat jouw doelen zijn en hoe wij die gaan bereiken. Jouw social media pagina’s worden omgetoverd in echte marketing-machines. Iedere pagina zal de enige in zijn soort zijn, waardoor jouw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie. 

Omdat wij aan de lange termijn denken, werken wij met een halfjaarcontract. Met dit contract zorgen wij voor een grotere online aanwezigheid. Dit leidt tot een grotere bekendheid binnen jouw doelgroep, en meer sales. Met unieke pagina’s van hoge kwaliteit helpen we jouw bedrijf naar de top. De posts van jouw bedrijf zullen niet meer weg te denken zijn uit de tijdlijn van jouw klanten. 

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Scroll naar top
Open chat
Direct persoonlijk contact? Stuur me een Whatsapp bericht!
Powered by